Volkswagen Passat R36 uit 2007 aanwezig

Volkswagen Passat R36 uit 2007 aanwezig

Terwijl Supercar Madness op de rechterpaddock plaatsvindt, vindt op de linker paddock AutoMadness plaats. Tijdens AutoMadness Assen kom je meer tuningauto's en showcars tegen terwijl je bij Supercar Madness juist super- en hypercars tegenkomt. In dit artikel kijken we naar een bijzonder getunede auto, namelijk de Volkswagen Passat R36 uit 2007, die de gehele dag op de showpaddock te zien is. 

Wat moet je weten over deze Volkswagen Passat R36?

De Passat R36 was uitgerust met een 3.6-liter VR6-motor met een cilinderinhoud van 3.6 liter. Deze motor was een V6-configuratie met een hoek van 10,6 graden tussen de cilinderbanken. Het leverde een vermogen van ongeveer 300 pk (221 kW) bij 6.600 tpm. Het koppel bedroeg rond de 350 Nm bij 2.400 tpm. Dankzij een stage 2 tuning beschikt de motor nu over 330 pk. De Passat R36 was voorzien van Volkswagen's 4MOTION vierwielaandrijvingssysteem en een zestraps DSG-transmissie (Direct Shift Gearbox). Enkele andere aanpassingen die aan de auto gedaan zijn: Bullx Decat, Pops and Bangs en de Air Intake.

Wat kun je verwachten tijdens AutoMadness Assen?
Kom op 19 mei 2024 van 09:00 tot 17:00 naar "AutoMadness Assen" op het TT Circuit! In totaal is er plaats voor ruim 2000 auto's op de showpaddocks, zullen er dragraces op het rechte stuk worden gehouden en kijken en horen we vooral wie het luidste is bij de revbattles. Zoals je van AutoMadness gewend bent zijn alle auto's welkom, van klassiekers tot tuning en van busjes tot driewielers. Dit autofeest vieren we uiteraard niet alleen, zo zullen er enkele bekende autofans aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld Enzo Knol! AutoMadness Assen valt op dezelfde dag als Supercar Madness, waarbij de rechterpaddock vol zal staan met supercars. Wanneer je een ticket voor een van de events koopt, heb je toegang tot beide shows!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: