Porsche 991 Turbo S met 1000 pk aanwezig

Porsche 991 Turbo S met 1000 pk aanwezig

AutoMadness Assen heeft naast unieke showcars ook veel oog voor performanceauto's en wat voor een! In dit artikel kijken we namelijk naar de dragrace winnaar van 2024 op Hart Voor Auto's Showtime. Zo is de eigenaar van de Honda 'Goldy' Civic namelijk een nieuw project gestart rondom zijn Porsche 911 Turbo S. De 1000 pk sterke Porsche zal dan ook de gehele dag op de showpaddocks en baan te bewonderen zijn. 

Wat moet je weten over deze Porsche 911 Turbo S?

Een Porsche is bij voorbaat als hij van de band komt rollen al een enorm snelle auto. De eigenaar van deze Porsche nam echter geen genoegen met de standaardconfiguratie van zijn 911 Turbo S. Dat was ook wel te verwachten aangezien hij onder andere fervent dragracer is. Deze Porsche 911 Turbo is helemaal naar het Verenigd Koninkrijk gebracht om aangepast te worden door ESMotor UK. Zo is deze uitgerust met onder een nieuwe mapping, ES900 GT Kit en nog veel meer. De prestaties liegen er niet om, zo trekt de Porsche op van 0 naar 100 in 2,58 seconden, doet het 6,32 seconden over 1/8 mile en bereikt deze de 200 in 6,81 seconden. 

Wat moet je weten over AutoMadness Assen?
Kom op 19 mei 2024 van 09:00 tot 17:00 naar "AutoMadness Assen" op het TT Circuit! In totaal is er plaats voor ruim 2000 auto's op de showpaddocks, zullen er dragraces op het rechte stuk worden gehouden en kijken en horen we vooral wie het luidste is bij de revbattles. Zoals je van AutoMadness gewend bent zijn alle auto's welkom, van klassiekers tot tuning en van busjes tot driewielers. Dit autofeest vieren we uiteraard niet alleen, zo zullen er enkele bekende autofans aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld Enzo Knol! AutoMadness Assen valt op dezelfde dag als Supercar Madness, waarbij de rechterpaddock vol zal staan met supercars. Wanneer je een ticket voor een van de events koopt, heb je toegang tot beide shows!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: