Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit van Enzo Knol onthuld op 19 mei

Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit van Enzo Knol onthuld op 19 mei

Enkele weken geleden werd bekend gemaakt dat Enzo Knol aanwezig is tijdens AutoMadness Assen op 19 mei. De weken die daarna volgden stonden nog al bol van het nieuws omtrent Enzo en vooral zijn auto. Op 17 maart tijdens Hart Voor Auto's Showtime kon je Enzo zijn Lamborghini Urus voor het laatst in het echt zien, aangezien hij een nieuwe Urus ging kopen waar hij een Mansory bodykit op wilde zetten.

De tijd vorderde en Enzo kocht een nieuwe Urus, maar dat liep niet geheel volgens planning. Zo was er gesjoemmeld met de kilometerstanden, waar de garage pas achterkwam bij het uitlezen van de auto. Dit zorgde ervoor dat Enzo alsnog op zoek moest naar een nieuwe Lamborghini Urus waar hij zijn gewilde Mansory Bodykit op kon laten monteren. Het was dus een race tegen de klok om de Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit op 19 mei op AutoMadness Assen te krijgen, maar we hebben goed nieuws. De Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit van Enzo Knol zal op 19 mei, tijdens AutoMadness Assen, onthuld worden voor het grote publiek. Jij kunt dus als een van de eerste de nieuwe Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit van Enzo Knol in het echt komen bekijken. Sterker nog, jij kan bij de onthulling zijn van de nieuwe Urus S! Het enige wat je hoef te doen is zorgen dat je over entreetickets beschikt en voor de rest geniet van het dagprogramma op 19 mei. De auto wordt onthuld om 11.00 uur bij het podium!

Wat kun je verwachten tijdens AutoMadness Assen?
Kom op 19 mei 2024 van 09:00 tot 17:00 naar "AutoMadness Assen" op het TT Circuit! In totaal is er plaats voor ruim 2000 auto's op de showpaddocks, zullen er dragraces op het rechte stuk worden gehouden en kijken en horen we vooral wie het luidste is bij de revbattles. Zoals je van AutoMadness gewend bent zijn alle auto's welkom, van klassiekers tot tuning en van busjes tot driewielers. Dit autofeest vieren we uiteraard niet alleen, zo zullen er enkele bekende autofans aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld Enzo Knol! AutoMadness Assen valt op dezelfde dag als Supercar Madness, waarbij de rechterpaddock vol zal staan met supercars. Wanneer je een ticket voor een van de events koopt, heb je toegang tot beide shows!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: