BMW M1000RR uit 2023 aanwezig

BMW M1000RR uit 2023 aanwezig

AutoMadness kenmerkt zich door de grote variatie in verschillende voertuigen, in principe is alles welkom (mits je wordt goedgekeurd). Tijdens AutoMadness Assen kun je ook motoren tegenkomen, in dit artikel kijken we naar de BMW M1000R uit 2023. Deze motor zal net als de auto's de gehele dag op de showpaddock te bewonderen zijn. 

Wat moet je weten over deze BMW M1000R?

De BMW M1000RR is een uiterst krachtige en geavanceerde motorfiets, gebaseerd op de populaire BMW S1000RR superbike. Het is het eerste model dat werd gelanceerd onder het BMW M Motorsport-label, wat aangeeft dat het speciaal is afgestemd voor prestaties op het circuit en op de weg. De M1000RR wordt aangedreven door een 999 cc viertaktmotor met vier cilinders in lijn. Het vermogen varieert afhankelijk van de markt en de specificaties, maar het kan meer dan 200 pk (ongeveer 152 kW) leveren, waardoor het een van de krachtigste productiemotorfietsen is die beschikbaar zijn. Het is uitgerust met hoogwaardige veringselementen, zoals een volledig instelbare upside-down voorvork en een verstelbare achterschokdemper, die zorgen voor een soepele rit en stabiliteit, zelfs bij hoge snelheden. 

Wat kun je verwachten tijdens AutoMadness Assen?
Kom op 19 mei 2024 van 09:00 tot 17:00 naar "AutoMadness Assen" op het TT Circuit! In totaal is er plaats voor ruim 2000 auto's op de showpaddocks, zullen er dragraces op het rechte stuk worden gehouden en kijken en horen we vooral wie het luidste is bij de revbattles. Zoals je van AutoMadness gewend bent zijn alle auto's welkom, van klassiekers tot tuning en van busjes tot driewielers. Dit autofeest vieren we uiteraard niet alleen, zo zullen er enkele bekende autofans aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld Enzo Knol! AutoMadness Assen valt op dezelfde dag als Supercar Madness, waarbij de rechterpaddock vol zal staan met supercars. Wanneer je een ticket voor een van de events koopt, heb je toegang tot beide shows!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: