4x Fast and Furious auto's aanwezig

4x Fast and Furious auto's aanwezig

Iets wat altijd speciale gevoelens bij bezoekers oproept zijn auto's uit bepaalde films. Tijdens AutoMadness Assen zijn er verschillende moviecars aanwezig die een grote rol hebben gespeeld in de populariteit van auto's. Zo zullen er namelijk op 19 mei in totaal vier verschillende auto's van Fast and Furious te bewonderen zijn op de showpaddocks en op de baan. 

Wat moet je weten over deze Fast and Furious auto's?

Zowel Brian's Supra, Brian's Eclipse, Dom's Mazda RX 7 en Suki's Honda S2000 komen naar TT Circuit Assen. Alle auto's zijn afkomstig uit de eerste twee Fast & Furious films, de eerste drie uit deel 1 en de Honda S2000 uit de tweede film. Wist je dat de Supra van Brian zelfs een klein stukje tekst en een officiĆ«le handtekening van Paul Walker bevat? De meeste van dit soort moviecars zijn niet in staat om te starten en laat staan te rijden. Het bijzondere aan deze exemplaren is dat deze tijdens AutoMadness Assen rijdend te zien zullen zijn op het circuit. 

Wat kun je verwachten tijdens AutoMadness Assen?
Kom op 19 mei 2024 van 09:00 tot 17:00 naar "AutoMadness Assen" op het TT Circuit! In totaal is er plaats voor ruim 2000 auto's op de showpaddocks, zullen er dragraces op het rechte stuk worden gehouden en kijken en horen we vooral wie het luidste is bij de revbattles. Zoals je van AutoMadness gewend bent zijn alle auto's welkom, van klassiekers tot tuning en van busjes tot driewielers. Dit autofeest vieren we uiteraard niet alleen, zo zullen er enkele bekende autofans aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld Enzo Knol! AutoMadness Assen valt op dezelfde dag als Supercar Madness, waarbij de rechterpaddock vol zal staan met supercars. Wanneer je een ticket voor een van de events koopt, heb je toegang tot beide shows!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: